Ομοιοπαθητική

Τι ακριβώς είναι η ομοιοπαθητική…

 

  • Η ομοιοπαθητική είναι μία εναλλακτική μορφή ιατρικής θεραπείας που χρησιμοποιείται από 200 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως για την θεραπεία τόσο οξέων όσο και χρόνιων ασθενειών.

  • Η ομοιοπαθητική είναι ολιστική θεραπεία δηλαδή αντιμετωπίζει τον πάσχοντα άνθρωπο σαν μία ολότητα σωματικών, ψυχικών και πνευματικών λειτουργιών.
    Γιατί η νόσος ξεκινά από όλον τον οργανισμό και μετά επικεντρώνεται σε ένα όργανο το οποίο δευτερογενώς αναπτύσσει παθολογία που περιγράφεται στα βιβλία νοσολογίας μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

Ο βασικός στόχος της ομοιοπαθητικής είναι η ενδυνάμωση του ανοσολογικού συστήματος του οργανισμού με την κινητοποίηση των αυτοθεραπευτικών του ικανοτήτωνμε τελικό αποτέλεσμα την επαναφορά της ισορροπίας και στα 3 επίπεδα ύπαρξης του ατόμου

,, το πνευματικό το ψυχικό και το σωματικό ,,
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ …

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως φυτικής προέλευσης και λιγότερο από τον ορυκτό πλούτο, ακόμα πιο σπάνια ζωικής προέλευσης.

Παρασκευάζονται με την μέθοδο της δυναμοποίησης, δηλαδή αραίωση και κρούση με συγκεκριμένες τεχνικές.

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ …

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ενδυναμώνουν το ανοσολογικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού δηλαδή κινητοποιούν τις αυτοθεραπευτικές του ικανότητες.

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ …

Είναι απολύτως ασφαλή , μη τοξικά και δεν προκαλούν κανένα εθισμό. Χρησιμοποιούνται σε νεογέννητα, έγκυες, θηλάζουσες και υπερήλικες.

,, Και όλα αυτά γιατί έχουν υποστεί τεράστιες αραιώσεις οπότε δεν έχει απομείνει ούτε ένα μόριο της αρχικής διαλυμένης ουσίας παρά μόνο το εντύπωμά της στον διαλύτη ,,

Εδώ εμφανίζεται η φαινομενική παραδοξότητα του ομοιοπαθητικού φαρμάκου.
,, Όσο αυξάνεται η αραίωση του τόσο αυξάνεται η δραστικότητα του και τόσο μηδενίζεται η τοξικότητα του ,,

Αργυρώ Χαιρέτη

arg-chaireti-logo-white

Λεπτομέρειες επικοινωνίας

Ιατρείο

Πιτσουλάκη 21, 71307, Ηράκλειο

Καλέστε μας

Ιατρείο: 2810 211283
Κινητό: 694 743 6477

Email: arg.hereti@yahoo.gr